Tobulas daržovių supjaustymas Brunoise

 

Brunoise - reiškia tobulą daržovių supjaustymą - techniką, žinomą ir šefų praktikuojamą visame pasaulyje. Tai 4x4x4 mm kubeliai (+/- 1mm). Bonduelle sujungė geriausios kokybės daržoves su tobula technika, taip sukuriant Brunoise B'Creative Bonduelle Food Service produktus.

Laikas virtuvėje yra vienas svarbiausių maisto ruošimo elementų. Brunoise pjaustytos daržovės leis "žaisti" su forma, tekstūra, spalva bei skoniu patiekaluose. Paruoštos greitai po derliaus nurinkimo, šios daržovės yra kokybiškos, su išsaugotomis natūraliomis savybėmis: spalva, tekstūra bei skoniu.

Brunoise daržovės yra:

  • patogios sandėliuoti ir naudoti: naudokite daržoves, kurių nereikės plauti, nulupti ir pjaustyti
  • skanios su išsilaikiusia tekstūra: daržovės nepraranda savo elegancijos patiekaluose
  • estetiškos: tai dekoracija kiekvienam patiekalui
  • tobulos kombinacijai su krakmolingais ingredientais: ryžiais, pupelėmis ar grūdų mišiniais
  • universalios: jos greitai įgauna marinatų skonį ir dera prie kiekvieno patiekalo

 

Panaudojimas

Tinkamai paruošti produktai yra sėkmės raktas skaniam ir išvaizdžiam patiekalui. Brunoise pjaustymas atima daug laiko, ruošiant patiekalus. Bonduelle sukurta produktų linija leidžia patogiai ir universaliai šias daržoves panaudoti daugelyje patiekalų - nuo sriubų, risotto iki desertų.

  • Kaip ingredientas salotoms, pyragams, omletams ar naudojant kaip įdarą patiekaluose
  • Nepakeičiamas sriubose, daržovių kremuose ar sultiniuose
  • Pagrindiniuose patiekaluose, šios daržovės puikiai tiks gaminant risotto, kopūstų suktinukus ar patiekiant jas kaip garnyrą
  • Pusryčiuose ar desertuose daržovės papildys košes, pyragaičius ar net pyragus ir sausainius

 

 

Paruošimo rekomendacijos:

  • Kepkite atšildytą produktą konvekcinėje orkaitėje 160°C temperatūroje 10 min. gastronominiame inde.
  • Kepkite produktą konvekcinėje orkaitėje 160°C temperatūroje, be prieš tai atitirpinimo, gastronominiame inde.
  • Kepkite produktą garų krosnyje 100°C temperatūroje be išankstinio atitirpinimo gastronominiame inde 6 min.
  • Mikrobangų krosnelėje 7 min. kaitinkite 500g produkto, užšaldyto uždengtame inde.
  • Keptuvėje: kepkite 6 min. 500g šaldyto produkto
  • Nevalgykite iškart po atitirpinimo - prieš naudojimą kaitinkite 2 minutes, kol temperatūra viduje pasieks 70°C.