Kas mes

Mes turime 160 metų patirtį

ir tikime pokyčiais augalinio maisto link


 

Bonduelle iš praeities iki dabar

Nuo spirito gamyklos iki tvaraus augalinio maisto gamintojo


 

Persikelkime į 1862 metus, Prancūziją, Renescure miestelį. Renescure yra šeimos verslo lopšys, kur du draugai nusipirko fermą ir žemės, kad galėtų pastatyti grūdų ir spirito varyklą, tvartą galvijams ir salyklui. Vėliau, 1926 metais broliai Pierre ir Benoit Bonduelle apleistą tvartą pavertė žirnelių gamykla ir pagamino 90 000 žaliųjų žirnelių skardinių! Po karo “Bonduelle” gamyba tapo dar populiaresnė. Jų pagamintų skarinių norėjo visur! Ir 1947 metais gimsta “Bonduelle” vardas.. Prekės ženklas, kuris jau tada laikomas vegetarizmo pradininku.

Nusikeliame į Daniją, 1989 metus. Europos duris atvėrė “Bonduelle” skardinėms, kurių nori vis daugiau šalių. 1696 metais “Bonduelle” keliauja į Vokietiją, tada Italiją, Jungtinę Karalystę, Beneliuksą, net Portugaliją, galiausiai pilnai užkariauja žemyną iki pat Danijos. Tuo metu atidaromas naujas fabrikas Estrees-Mons mieste, Prancūzijoje ir įmonė pradeda gaminti šaldytas daržoves. 300 tonų šaldytų daržovių parduodama jau 1968 metais! “Bonduelle” žengia tik į priekį.

Nukeliaukime į 1998 metus, Paryžiaus vertybinių popierių biržą. “Bonduelle” buvo ką tik pristatyta vertybinių popierių rinkoje! Tęsdama savo plėtrą, “Bonduelle” bendruomenė tęsia naujovių paieškas ir pristato naujieną - kukurūzus, bendradarbiaudami su kolegomis, gaminančiais saldžius kukurūzus (Pau and Maisadour Co-ops). 1997m. Bonduelle šeima laikosi tvirtai ir stengiasi išlaikyti ir tęsti vertybes, kuriomis rėmesi nuo pradžių: lojalumas ir etiškumas, gamtos saugojimas ir žmonių gerovė. Šis įsipareigojimas sukuria įmonės socialinės atsakomybės (ĮSA) politiką ir 2004 metais įkuriamas Louis Bonduelle fondas.
Septynios kartos pakeitė viena kita nuo 1853 metų! Per visus šiuos metus, „Bonduelle” sugebėjo išsaugoti šeimos verslo dvasią, visada susikurdami ilgalaikę viziją, suteikiant prasmę savo veiksmams.