Azijietiškos pepičių salotos

Ingredientai

  • „Bonduelle Food Service“ raudonųjų lęšių ir morkų "pepites" 6 kg
  • Grilintos paprikos 2 kg
  • Pekino kopūstas 6 kg
  • Morkos 2 kg
  • Sojos pupelės pagal skonį
  • Kalendra pagal skonį
  • Mėta pagal skonį
  • Juodojo sezamo sėklos
  • Kepintos sezamo sėklos

RECEPTO EIGA

Pagrindinis žingsnis : 1 žingsnis
  • "Bonduelle Food Service" pepites sudėkite į gastronorminį indą.
2 žingsnis
  • Pekino kopūstą nuplaukite ir sutarkuokite. Sudėkite į indą, užpilkite vandeniu ir palaikykite apie 2 valandas.
3 žingsnis
  • Grilintas paprikas susmulkinkite.
4 žingsnis
  • Paruoškite padažą: sumaišykite sezamų aliejų, vynuogių kauliukų aliejų, austrių padažą, sojų padažą ir medų.
5 žingsnis
  • Į lėkštę sudėkite kopūstą, pepites, pupeles, paprikas. Viską sumaišykite su pagamintu padažu ir pagardinkite prieskoniais.
6 žingsnis
  • Pridėkite mėtą ir smulkintą kalendrą. Gardinkite sezamo sėklomis, serviruokite šaltą.