Bonduelle Food ServiceAzijietiškos pepičių salotos„Bonduelle Food Service“ raudonųjų lęšių ir morkų "pepites" 6 kgGrilintos paprikos 2 kgPekino kopūstas 6 kgMorkos 2 kgSojos pupelės pagal skonįKalendra pagal skonįMėta pagal skonįJuodojo sezamo sėklosKepintos sezamo sėklos"Bonduelle Food Service" pepites sudėkite į gastronorminį indą.Pekino kopūstą nuplaukite ir sutarkuokite. Sudėkite į indą, užpilkite vandeniu ir palaikykite apie 2 valandas.Grilintas paprikas susmulkinkite.Paruoškite padažą: sumaišykite sezamų aliejų, vynuogių kauliukų aliejų, austrių padažą, sojų padažą ir medų.Į lėkštę sudėkite kopūstą, pepites, pupeles, paprikas. Viską sumaišykite su pagamintu padažu ir pagardinkite prieskoniais.Pridėkite mėtą ir smulkintą kalendrą. Gardinkite sezamo sėklomis, serviruokite šaltą.
Azijietiškos pepičių salotos
Ingredientai
- „Bonduelle Food Service“ raudonųjų lęšių ir morkų "pepites" 6 kg
- Grilintos paprikos 2 kg
- Pekino kopūstas 6 kg
- Morkos 2 kg
- Sojos pupelės pagal skonį
- Kalendra pagal skonį
- Mėta pagal skonį
- Juodojo sezamo sėklos
- Kepintos sezamo sėklos
RECEPTO EIGA
Pagrindinis žingsnis : 1 žingsnis
- "Bonduelle Food Service" pepites sudėkite į gastronorminį indą.
2 žingsnis
- Pekino kopūstą nuplaukite ir sutarkuokite. Sudėkite į indą, užpilkite vandeniu ir palaikykite apie 2 valandas.
3 žingsnis
- Grilintas paprikas susmulkinkite.
4 žingsnis
- Paruoškite padažą: sumaišykite sezamų aliejų, vynuogių kauliukų aliejų, austrių padažą, sojų padažą ir medų.
5 žingsnis
- Į lėkštę sudėkite kopūstą, pepites, pupeles, paprikas. Viską sumaišykite su pagamintu padažu ir pagardinkite prieskoniais.
6 žingsnis
- Pridėkite mėtą ir smulkintą kalendrą. Gardinkite sezamo sėklomis, serviruokite šaltą.