Bonduelle Food ServiceBanh mihttps://media.bonduelle.com/aprhd_129135/FR2S303-hd-bonduelle_food_service_recette_banh_mi_038_web_m_en_ligne_janvc_2019_10339.webpBonduelle Food Service daržovės tempuroje 2 kgVietnamietiškos bagetės 5 vntMorkų 5 vntŠviežias agurkas 1Ryžių actas 0,5 kgSūdytas sojos padažas 0,1 kgNesūdyti žemės riešutai 0,15 kgŠviežia kalendraDaržoves tempuroje kepkite gruzdintuvėje 3 minutes 180°C temperatūroje, išdėkite ant absorbuojančio popieriaus.Morkas ir agurkus supjaustykite. Marinuokite su ryžų actu.Bagetes perpjaukite pusiau.Į bagetę sudėkite nusausintas marinuotas daržoves, daržoves tempuroje. Gardinkite sojos padažu.Gardinkite kalendra ir traiškytais riešutais.

Banh mi
GAMINIMO LAIKAS :10 min
Ingredientai
- Bonduelle Food Service daržovės tempuroje 2 kg
- Vietnamietiškos bagetės 5 vnt
- Morkų 5 vnt
- Šviežias agurkas 1
- Ryžių actas 0,5 kg
- Sūdytas sojos padažas 0,1 kg
- Nesūdyti žemės riešutai 0,15 kg
- Šviežia kalendra
RECEPTO EIGA
Pagrindinis žingsnis : 1 žingsnis
- Daržoves tempuroje kepkite gruzdintuvėje 3 minutes 180°C temperatūroje, išdėkite ant absorbuojančio popieriaus.
2 žingsnis
- Morkas ir agurkus supjaustykite. Marinuokite su ryžų actu.
3 žingsnis
- Bagetes perpjaukite pusiau.
4 žingsnis
- Į bagetę sudėkite nusausintas marinuotas daržoves, daržoves tempuroje. Gardinkite sojos padažu.
5 žingsnis
- Gardinkite kalendra ir traiškytais riešutais.