Brokolių ir kalafioro daržoiotto su kepto tuno filė
Video

Brokolių ir kalafioro daržoiotto su kepto tuno filė

Ruslan BOLGOV

Ingredientai

  • Bonduelle brokoliai „Brunoise“ 600g;
  • Kokoso pieno “parmezano” sūris 100g;
  • Kepto tuno filė 400g,
  • Skrudinti kedro riešutai 20g;
  • Svogūnai 100g;
  • Česnakas 10g;
  • Ghee sviestas 40g;
  • Persiladas 10g

RECEPTO VIDEO

RECEPTO EIGA

1 žingsnis
  • Įkaitiname keptuvę ir dedame gabaliuką ghee sviesto. Dedame daržoves, sūrį, kedro riešutus, greipfrutus, prieskonius, kokoso pieną. Kol daržovės sušilt ir visi prieskoniai susimaišys tarpusavyje, paruoškite tuną.
2 žingsnis
  • Į keptuvę pilame truputį aliejaus, dedame tuno gabaliukus. Pabalus kepamai pusei, apverskite tuną. Vieną pusę kepkite maždaug po 20 sekundžių. Gardinkite druska, pipirais, terijaki padažu.
3 žingsnis
  • Tuną supjaustykite gabaliukais ir serviruokite su daržovėmis.