Bonduelle Food ServiceBrokolių ir kalafioro daržoiotto su kepto tuno filėhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129846/LTBFS018-hd-tunas_22403.webpRuslan BOLGOVBonduelle brokoliai „Brunoise“ 600g; Kokoso pieno “parmezano” sūris 100g; Kepto tuno filė 400g, Skrudinti kedro riešutai 20g; Svogūnai 100g; Česnakas 10g; Ghee sviestas 40g; Persiladas 10gĮkaitiname keptuvę ir dedame gabaliuką ghee sviesto. Dedame daržoves, sūrį, kedro riešutus, greipfrutus, prieskonius, kokoso pieną. Kol daržovės sušilt ir visi prieskoniai susimaišys tarpusavyje, paruoškite tuną.Į keptuvę pilame truputį aliejaus, dedame tuno gabaliukus. Pabalus kepamai pusei, apverskite tuną. Vieną pusę kepkite maždaug po 20 sekundžių. Gardinkite druska, pipirais, terijaki padažu.Tuną supjaustykite gabaliukais ir serviruokite su daržovėmis.

Video
Brokolių ir kalafioro daržoiotto su kepto tuno filė
Ingredientai
- Bonduelle brokoliai „Brunoise“ 600g;
- Kokoso pieno “parmezano” sūris 100g;
- Kepto tuno filė 400g,
- Skrudinti kedro riešutai 20g;
- Svogūnai 100g;
- Česnakas 10g;
- Ghee sviestas 40g;
- Persiladas 10g
RECEPTO VIDEO
RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Įkaitiname keptuvę ir dedame gabaliuką ghee sviesto. Dedame daržoves, sūrį, kedro riešutus, greipfrutus, prieskonius, kokoso pieną. Kol daržovės sušilt ir visi prieskoniai susimaišys tarpusavyje, paruoškite tuną.
2 žingsnis
- Į keptuvę pilame truputį aliejaus, dedame tuno gabaliukus. Pabalus kepamai pusei, apverskite tuną. Vieną pusę kepkite maždaug po 20 sekundžių. Gardinkite druska, pipirais, terijaki padažu.
3 žingsnis
- Tuną supjaustykite gabaliukais ir serviruokite su daržovėmis.