Bonduelle Food ServiceBruschetta su avinžirnių humusu, sous vide avinžirniais ir chorizohttps://media.bonduelle.com/aprhd_129517/LTBFS001-hd-rb6_hres145_img_4081_18066.webpSUMUŠTINIŲ DUONA - 4 riekelėsBONDUELLE SOUS VIDE AVINŽIRNIAI - 4 V.Š.AVINŽIRNIŲ HUMUSAS (RECEPTAS SVETAINĖJE) - 200gCHORIZO - 16 GRIEŽ.DARŽINIS BUILISGRAIKINIŲ RIEŠUTŲ ALIEJUSČESNAKŲ LAIŠKAIAnt paskrudintos duonos dedame humusą, chorizo, avinžirnius.Apšlakstome graikinių riešutų aliejumis, papuošiame daržiniu builiu ir česnakų laiškais.

Bruschetta su avinžirnių humusu, sous vide avinžirniais ir chorizo
GAMINIMO LAIKAS :10 min
Ingredientai
- SUMUŠTINIŲ DUONA - 4 riekelės
- BONDUELLE SOUS VIDE AVINŽIRNIAI - 4 V.Š.
- AVINŽIRNIŲ HUMUSAS (RECEPTAS SVETAINĖJE) - 200g
- CHORIZO - 16 GRIEŽ.
- DARŽINIS BUILIS
- GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ ALIEJUS
- ČESNAKŲ LAIŠKAI
RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Ant paskrudintos duonos dedame humusą, chorizo, avinžirnius.
2 žingsnis
- Apšlakstome graikinių riešutų aliejumis, papuošiame daržiniu builiu ir česnakų laiškais.