Bonduelle Food ServiceBruschetta su karamelizuota paprika, gražgarste, pecorino sūrio drožlėmishttps://media.bonduelle.com/aprhd_129523/LTBFS003-hd-rb7_web015_img_4338_18068.webpDUONA CIABATTA - 4 RIEKELĖSŠALDYTA GRILL PAPRIKA BONDUELLE - 300 GGRAŽGARSTĖS - 40 GSŪRIO DROŽLĖS - 120 GALYVUOGIŲ ALIEJUSKaramelizuojame papriką.Ant ciabattos dedame papriką, gražgarstes, sūrio drožles. Apšlakstome aliejumi.

Bruschetta su karamelizuota paprika, gražgarste, pecorino sūrio drožlėmis
GAMINIMO LAIKAS :10 min
Ingredientai
- DUONA CIABATTA - 4 RIEKELĖS
- ŠALDYTA GRILL PAPRIKA BONDUELLE - 300 G
- GRAŽGARSTĖS - 40 G
- SŪRIO DROŽLĖS - 120 G
- ALYVUOGIŲ ALIEJUS
RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Karamelizuojame papriką.
2 žingsnis
- Ant ciabattos dedame papriką, gražgarstes, sūrio drožles. Apšlakstome aliejumi.