Bonduelle Food ServiceMinute: Avinžirnių salotoshttps://media.bonduelle.com/aprhd_129753/BEFS127-hd-20200214_bonduelle_convenience_gemak_58_19642.webp2kg Bonduelle Food Service avinžirniai200 ml graikiško jogurto2 agurkai8 svogūnai1 sauja kalendros50 gr keptų svogūnųPridėti pagal skonį:3 gab. indiškos duonelėspipiraidruskačesnakasNuplaukite ir supjaustykite svogūnus bei kalendrą.Agurkus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite julienne stiliumi.Sumaišykite visus ingredientus su jogurtu ir česnaku. Pagardinkite druska ir pipirais.Patiekite su kepintais svogūnais ir indiška duonele.

Minute: Avinžirnių salotos
Ingredientai
- 2kg Bonduelle Food Service avinžirniai
- 200 ml graikiško jogurto
- 2 agurkai
- 8 svogūnai
- 1 sauja kalendros
- 50 gr keptų svogūnų
- Pridėti pagal skonį:
- 3 gab. indiškos duonelės
- pipirai
- druska
- česnakas
RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Nuplaukite ir supjaustykite svogūnus bei kalendrą.
2 žingsnis
- Agurkus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite julienne stiliumi.
3 žingsnis
- Sumaišykite visus ingredientus su jogurtu ir česnaku. Pagardinkite druska ir pipirais.
4 žingsnis
- Patiekite su kepintais svogūnais ir indiška duonele.