Bonduelle Food ServiceMoliūgų desertashttps://media.bonduelle.com/aprhd_129481/PLBFS093-hd-plbfs093_18296.webpMOLIŪGŲ PIURĖS - 500 gGRIETINĖLĖS 36% - 500 mlCUKRAUS - 100 gŽELATINOS - 90 gTONKA PUPELIŲ - 4 vnt.Moliūgų piure atšildykite, sumaišykite su grietinėle ir užvirkite. Įpilkite cukrų, ištirpinkite. Sudėkite smulkintas tonka pupeles ir palaukite kol atvės. Įpilkite želatinos, gerai išmaitykite. Gautą masę sudėkite į indelius ir laikykite šaldytuve.Papuoškite vaisiais ir mėtos lapeliais.

Moliūgų desertas
PORCIJŲ SKAIČIUS :1
Ingredientai
- MOLIŪGŲ PIURĖS - 500 g
- GRIETINĖLĖS 36% - 500 ml
- CUKRAUS - 100 g
- ŽELATINOS - 90 g
- TONKA PUPELIŲ - 4 vnt.
RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Moliūgų piure atšildykite, sumaišykite su grietinėle ir užvirkite. Įpilkite cukrų, ištirpinkite. Sudėkite smulkintas tonka pupeles ir palaukite kol atvės. Įpilkite želatinos, gerai išmaitykite. Gautą masę sudėkite į indelius ir laikykite šaldytuve.
2 žingsnis
- Papuoškite vaisiais ir mėtos lapeliais.