Bonduelle Food ServicePastarnokų ir morkų grilintas mišinyshttps://media.bonduelle.com/aprhd_129324/DEFS0023-hd-recept_7_side_dishes_bonduelle_foodservice_frank_verbruggen_fotografie_207_13279.webpBonduelle Food Service pastarnokai ir morkos home-made stiliumiPrieskonių mišinys ZA'ATARPušies riešutaiSezamo sėklosRaudonųjų svogūnųAlyvuogių aliejausKalendrosDruskosKeptuvėje lengvai apkepkite sezamų sėklas ir pušies riešutus.Svogūnus supjaustykite ir pridėkite prie daržovių mišinio, gardinkite alyvuogių aliejumi.Svogūnų ir daržovių mišinį kepkite konvekcinėje orkaitėje, įkaitintoje iki 250°C temperatūros, 10 minučių.Sezamo sėklas, pušies riešutus ir ZA'ATAR prieskonius sumaišykite su daržovėmis. Gardinkite druska, kalendra.Serviruokite šiltą, galite pridėti kalendros.

Pastarnokų ir morkų grilintas mišinys
Ingredientai
- Bonduelle Food Service pastarnokai ir morkos home-made stiliumi
- Prieskonių mišinys ZA'ATAR
- Pušies riešutai
- Sezamo sėklos
- Raudonųjų svogūnų
- Alyvuogių aliejaus
- Kalendros
- Druskos
RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Keptuvėje lengvai apkepkite sezamų sėklas ir pušies riešutus.
2 žingsnis
- Svogūnus supjaustykite ir pridėkite prie daržovių mišinio, gardinkite alyvuogių aliejumi.
3 žingsnis
- Svogūnų ir daržovių mišinį kepkite konvekcinėje orkaitėje, įkaitintoje iki 250°C temperatūros, 10 minučių.
4 žingsnis
- Sezamo sėklas, pušies riešutus ir ZA'ATAR prieskonius sumaišykite su daržovėmis. Gardinkite druska, kalendra.
5 žingsnis
- Serviruokite šiltą, galite pridėti kalendros.