Kai norite parodyti, kad galima mėgautis patiekalu, valgant daržoves.
Džiuginkite savo svečius patiekalais, kuriuos gaminti linksma. Leiskite save nustebinti mūsų daržovių maistinėmis savybėmis ir kurkite su jomis sveikus bei skanius patiekalus.
Brunoise reiškia tobulą daržovių supjaustymą – techniką, žinomą ir šefų praktikuojamą visame …
Ankštiniai žirneliai gaminami iš labai jaunų ankštinių žirnelių, kurie turi ploną odelę, matomus …
Šios daržovės pagamintos unikalia "SOUS VIDE" technologija, kurios dėka išsaugomos daržovių …
Šių daržovių traškumas bei konsistencija privercia jaustis lyg valgytumete juos tiesiai iš daržo …
Traškūs ir subtilios išvaizdos brokolių žiedai yra klasikinis priedas prie pagrindinių patiekalų …
Šių brokolių žiedai yra maži, jų dydis svyruoja nuo 15 mm iki 30mm. Šie žiedai yra idealus …
Paplotėliai, kuriuos galima patiekti kaip užkandį su padažu ar kaip garnyrą patiekalui.
Garuose ruoštos ir spalvingos daržovės puikiai papuošia lėkštes. Jos yra lengvai virškinamos, mažai …
Restoranų lankytojai vis dažniau ieško skanių bei subalansuotų patiekalų - ypač dienos pietų …
Šis produktas pagamintas iš kruopščiai ir atsargiai apkepintų daržovių. Kiekviena daržovė yra …
Šparaginės pupelės, brokoliai ir cukinijos suteikia rudeniškas spalvas lekštėje bei ypatingą skonį …
Šis daržovių mišinys išsiskiria savo forma - geltonosios bei žaliosios šparaginės pupelės kartu su …
Neįprastas daržovių mišinys, sudarytas iš brokolių, šparaginių pupelių, morkų, kukurūzų bei …